Omdat AKFI begrijpt dat de kunststof flessen die u gebruikt uw product een unieke uitstraling kunnen geven, bieden wij een breed pakket aan mogelijkheden waarmee maatwerkproductie van uw kunststof flessen mogelijk is. Hierbij is een juiste samenwerking tussen u en AKFI van groot belang. In samenspraak bepalen wij het formaat, de vorm en het materiaal van uw product.

AKFI denkt graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een kunststof product produceren dat perfect aansluit bij uw wensen. Ieder product heeft allerlei factoren waar rekening mee moet worden gehouden:

  • Vorm;
  • Eigenschappen;
  • Type sluiting;
  • Keuze tussen bedrukking of etiket.

Om tot een passend product te komen, zullen wij de bovengenoemde factoren altijd perfect met u afstemmen. Zo krijgt u een product dat past bij uw wensen en de juiste uitstraling biedt richting uw klanten. Nadat bovengenoemde factoren besloten zijn, wordt er een ontwerp en/of een 3D-tekening gemaakt waar een proefmodel van ontwikkeld word.

AKFI heeft de beschikking over een uitstekende blaasmatrijzenbouwer die voor u een optimale blaasmatrijs kan verzorgen. Daarmee zal u jarenlang vooruit kunnen. Dit kan allemaal voor een concurrerende prijs.

De aanschaf van een blaasmatrijs kunnen wij ook voorfinancieren door middel van een amortisatieovereenkomst.

Kortom: AKFI kan en wil u graag begeleiden vanaf het ontwikkelstadium tot het eindresultaat.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons op nemen via ons contactformulier of bel ons op 0226 341 300.