Bel me terug

Bel me terug

Wij staan je graag telefonisch te woord voor al jouw vragen. Vul onderstaand formulier in, dan bellen wij zo snel mogelijk terug.

De voordelen van kunststof verpakkingen voor jouw producten

Ontdek de talloze voordelen van kunststof verpakkingen voor jouw producten. Van duurzaamheid en flexibiliteit tot bescherming en presentatie.

Duurzaamheid voor een groen imago 

Kunststof verpakkingen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Ze kunnen worden gerecycled en hebben een lagere koolstofvoetafdruk dan andere verpakkingsmaterialen. Door te kiezen voor kunststof verpakkingen, kun je een positieve impact hebben op het milieu en een groen imago voor jouw merk opbouwen. 

 

Flexibiliteit in vorm en ontwerp 

Een van de grote voordelen van kunststof verpakkingen is de flexibiliteit in vorm en ontwerp. Kunststof kan worden gevormd en aangepast aan verschillende vormen en maten, waardoor je verpakkingen op maat kunt maken die perfect passen bij je producten. Of het nu gaat om complexe vormen of opvallende ontwerpen, kunststof biedt eindeloze mogelijkheden. 

Lees meer over maatwerk

 

Bescherming tegen beschadiging 

Kunststof verpakkingen bieden uitstekende bescherming voor je producten. Ze zijn bestand tegen schokken, stoten en temperatuurschommelingen, waardoor je producten veilig blijven tijdens transport en opslag. Bovendien kunnen kunststof verpakkingen barrière-eigenschappen hebben die beschermen tegen vocht, licht en lucht, waardoor de houdbaarheid van je producten wordt verlengd. 

 

Lichtgewicht en kostenbesparend 

Kunststof verpakkingen zijn licht van gewicht, wat resulteert in lagere transportkosten en minder energieverbruik tijdens het transport. Bovendien zijn kunststof verpakkingen vaak voordeliger in vergelijking met andere materialen zoals glas of metaal, waardoor je kosten kunt besparen zonder in te leveren op kwaliteit. 

 

Merkbeleving 

Kunststof verpakkingen bieden een uitstekende presentatie van je product en kunnen je merkbeleving versterken. Ze kunnen worden bedrukt met levendige kleuren en aantrekkelijke ontwerpen om de aandacht van consumenten te trekken. De transparante kunststof verpakkingen laten consumenten ook toe om het product te zien, wat het vertrouwen en de aantrekkingskracht vergroot. 

 

Neem contact op met AKFI 

Kunststof verpakkingen bieden dus talloze voordelen voor je producten en je bedrijf. Bij AKFI kun je terecht voor zowel standaard kunststof verpakkingen als maatwerk. Bij ons vind je een oplossing die aan jouw wensen voldoet en zorgen we dat je product in goede handen is. Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag al je vragen! 

Neem contact op

Kunststof flessen

Kunststof flessen

Ontdek ons aanbod kunststof flessen

Sprayers

Sprayers

Ontdek ons aanbod sprayers

Sluitingen

Sluitingen

Ontdek ons aanbod sluitingen

Maatwerk

Maatwerk

Ontdek ons maatwerk aanbod

Laatste nieuws

Hoe wij jouw maatwerk kunststof flessen maken

Bij AKFI streven we er voortdurend naar om hoogwaardige maatwerk kunststof flessen te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar hoe maken we dat mogelijk?

De voordelen van kunststof verpakkingen voor jouw producten

Ontdek de talloze voordelen van kunststof verpakkingen voor jouw producten. Van duurzaamheid en flexibiliteit tot bescherming en presentatie.

Duurzaamheid in de kunststof flessen industrie

Het recyclen van materialen is een belangrijke stap richting een schonere en groenere toekomst. Bij AKFI dragen we hier aan bij door onze inzet voor de recyclebaarheid van kunststof flessen.

 

 

Duurzame stappen: 400 Zonnepanelen op het dak van AKFI

Bij AKFI blijven we ons inzetten voor duurzame praktijken. We nemen concrete stappen om ons bedrijf milieuvriendelijker te maken. Zo hebben we nu zonnepanelen op het dak geplaatst. 

Het bewerken van plastic

Het meest besproken onderwerp van de afgelopen jaren; plastic. 

Nieuwe website

De nieuwe website is live gegaan! 

ISO 9001 gecertificeerd

Per december 2013 is AKFI ISO 9001 gecertificeerd. Met deze certificering voldoen wij aan de wereldwijde standaard met betrekking tot ons kwaliteitsbeleid.

Ik heb een vraag!

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.