Bel me terug

Bel me terug

Wij staan je graag telefonisch te woord voor al jouw vragen. Vul onderstaand formulier in, dan bellen wij zo snel mogelijk terug.

Duurzaamheid in de kunststof flessen industrie

In de wereld van vandaag, waar duurzaamheid en milieubewustzijn van cruciaal belang zijn, is het recyclen van materialen een belangrijke stap richting een schonere en groenere toekomst. Bij AKFI zijn we vastberaden om bij te dragen aan deze beweging door onze inzet voor de recyclebaarheid van kunststof flessen.

Recyclebare kunststof flessen

Kunststof flessen zijn overal in ons dagelijks leven te vinden. Van water- en frisdrankflessen tot schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten, deze flessen zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Echter, de impact van deze plastic verpakkingen op het milieu is aanzienlijk. Gelukkig is er een oplossing die een grote stap richting duurzaamheid betekent: recyclebare kunststof flessen.

Als toonaangevende producent van kunststof flessen streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Recyclebare flessen spelen hierbij een essentiële rol.

Een van de belangrijkste aspecten die kunststof flessen zo waardevol maakt, is hun recyclebaarheid. Wist je dat kunststof flessen vaak gemaakt zijn van PET (polyethyleentereftalaat) of HDPE (hogedichtheidpolyethyleen), materialen die uitstekend gerecycled kunnen worden? Door deze flessen op de juiste manier te recyclen, kunnen ze worden omgevormd tot nieuwe producten, waardoor de vraag naar nieuwe grondstoffen afneemt en de negatieve impact op het milieu vermindert. Lees meer over de verschillende soorten plastic in onze blog: Het bewerken van plastic.

Neem contact met ons op

Samen kunnen we de cyclus sluiten: van het produceren van hoogwaardige kunststof flessen tot het correct recyclen ervan, en uiteindelijk het creëren van nieuwe producten uit gerecyclede materialen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze recyclebare kunststof flessen.

Neem contact op

Kunststof flessen

Kunststof flessen

Ontdek ons aanbod kunststof flessen

Sprayers

Sprayers

Ontdek ons aanbod sprayers

Sluitingen

Sluitingen

Ontdek ons aanbod sluitingen

Maatwerk

Maatwerk

Ontdek ons maatwerk aanbod

Laatste nieuws

De voordelen van kunststof verpakkingen voor jouw producten

Ontdek de talloze voordelen van kunststof verpakkingen voor jouw producten. Van duurzaamheid en flexibiliteit tot bescherming en presentatie, kunststof verpakkingen bieden diverse voordelen die je bed…

Duurzaamheid in de kunststof flessen industrie

In de wereld van vandaag, waar duurzaamheid en milieubewustzijn van cruciaal belang zijn, is het recyclen van materialen een belangrijke stap richting een schonere en groenere toekomst. Bij AKFI zijn …

Duurzame stappen: 400 Zonnepanelen op het dak van AKFI

Bij AKFI blijven we ons inzetten voor duurzame praktijken. We nemen concrete stappen om ons bedrijf milieuvriendelijker te maken. Zo hebben we nu zonnepanelen op het dak geplaatst. 

Het bewerken van plastic

Het meest besproken onderwerp van de afgelopen jaren; plastic. 

Nieuwe website

De nieuwe website is live gegaan! 

ISO 9001 gecertificeerd

Per december 2013 is AKFI ISO 9001 gecertificeerd. Met deze certificering voldoen wij aan de wereldwijde standaard met betrekking tot ons kwaliteitsbeleid.

Ik heb een vraag!

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.