Bel me terug

Bel me terug

Wij staan je graag telefonisch te woord voor al jouw vragen. Vul onderstaand formulier in, dan bellen wij zo snel mogelijk terug.

Hoe wij jouw maatwerk kunststof flessen maken

Bij AKFI streven we er voortdurend naar om hoogwaardige maatwerk kunststof flessen te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar hoe maken we dat mogelijk?

Blaasmatrijzen van topkwaliteit

Een belangrijk onderdeel van hoe we onze kunststof flessen maken, is onze samenwerking met een vooraanstaande blaas matrijzenbouwer. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we topkwaliteit matrijzen hebben, waardoor we de kunststof flessen perfect kunnen vormen. Maar wat maakt deze matrijzen zo belangrijk?

Het draait allemaal om hoe precies en sterk deze blaasmatrijzen zijn. Deze matrijzen fungeren als de mal waarin gesmolten kunststof wordt geblazen om de gewenste flesvorm te creëren. Dankzij de expertise van onze partner in matrijzenbouw kunnen we vertrouwen op matrijzen die perfect zijn afgestemd op onze productiebehoeften. Dit resulteert in consistentie en uniformiteit in elke fles die we produceren.

Nog belangrijker is dat goede mallen ervoor zorgen dat de flessen lang meegaan en betrouwbaar zijn. Door te investeren in goede matrijzen kunnen we flessen maken die niet alleen aan de eisen van vandaag voldoen, maar ook nog jaren goed blijven. Dit betekent dat onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van hun verpakkingsoplossingen.

Vakmanschap in elke fles

Dus, de volgende keer dat je een van onze maatwerk kunststof flessen in handen hebt, weet dan dat er een grondig proces van vakmanschap en precisie achter schuilgaat. Bij AKFI blijven we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten en bijdragen aan hun succes.

Neem contact op

Lees meer over maatwerk kunststof flessen

Kunststof flessen

Kunststof flessen

Ontdek ons aanbod kunststof flessen

Sprayers

Sprayers

Ontdek ons aanbod sprayers

Sluitingen

Sluitingen

Ontdek ons aanbod sluitingen

Maatwerk

Maatwerk

Ontdek ons maatwerk aanbod

Laatste nieuws

Hoe wij jouw maatwerk kunststof flessen maken

Bij AKFI streven we er voortdurend naar om hoogwaardige maatwerk kunststof flessen te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar hoe maken we dat mogelijk?

De voordelen van kunststof verpakkingen voor jouw producten

Ontdek de talloze voordelen van kunststof verpakkingen voor jouw producten. Van duurzaamheid en flexibiliteit tot bescherming en presentatie.

Duurzaamheid in de kunststof flessen industrie

Het recyclen van materialen is een belangrijke stap richting een schonere en groenere toekomst. Bij AKFI dragen we hier aan bij door onze inzet voor de recyclebaarheid van kunststof flessen.

 

 

Duurzame stappen: 400 Zonnepanelen op het dak van AKFI

Bij AKFI blijven we ons inzetten voor duurzame praktijken. We nemen concrete stappen om ons bedrijf milieuvriendelijker te maken. Zo hebben we nu zonnepanelen op het dak geplaatst. 

Het bewerken van plastic

Het meest besproken onderwerp van de afgelopen jaren; plastic. 

Nieuwe website

De nieuwe website is live gegaan! 

ISO 9001 gecertificeerd

Per december 2013 is AKFI ISO 9001 gecertificeerd. Met deze certificering voldoen wij aan de wereldwijde standaard met betrekking tot ons kwaliteitsbeleid.

Ik heb een vraag!

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.