Bel me terug

Bel me terug

Wij staan je graag telefonisch te woord voor al jouw vragen. Vul onderstaand formulier in, dan bellen wij zo snel mogelijk terug.

ISO 9001 gecertificeerd

Per december 2013 is AKFI ISO 9001 gecertificeerd. Met deze certificering voldoen wij aan de wereldwijde standaard met betrekking tot ons kwaliteitsbeleid.

Kwaliteitsbeleid bij AKFI

Het ISO certificaat betekent dat AKFI haar kwaliteitsbeleid op papier heeft staan en dat dit beleid ook bekend is bij al onze medewerkers. Met behulp van het ISO certificaat hopen wij een nog betere klanttevredenheid te kunnen bereiken doordat voldaan wordt aan de wettelijke eisen.

Het ISO 9001 certificaat is in feite een teken dat AKFI op een gestructureerde en vooraf gedefinieerde manier invulling geeft aan kwaliteitsmanagement. Hierdoor kunnen wij een optimaal werkproces inrichten en de kwaliteit van onze producten continu meten en verbeteren.

 

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over ons kwaliteitsbeleid? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0226 341 300. Onze experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Neem contact op

Kunststof flessen

Kunststof flessen

Ontdek ons aanbod kunststof flessen

Sprayers

Sprayers

Ontdek ons aanbod sprayers

Sluitingen

Sluitingen

Ontdek ons aanbod sluitingen

Maatwerk

Maatwerk

Ontdek ons maatwerk aanbod

Ik heb een vraag!

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.